Dončić s prav posebno podporo sredi Georgie

Foto: Twitter Dončić je imel v Atlanti nekaj slovenske podpore.
Foto: Reševalni pas/Twitter Dončić je imel v Atlanti nekaj slovenske podpore.
Slovenski košarkar je imel v Atlanti nekaj svojih navijačev.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na četrtek doživeli svoj drugi poraz v sezoni, Atlanta je bila, kljub dobri predstavi Luke Dončića, boljša z rezultatom 111:104.

Video Dončić vzbudil skomine Atlanti, Dragić dirigiral k zmagi

Dončić in Telički so odlično začeli, nato pa dopustili preobrat in vpisali poraz. Ljubljančan je srečanje končal pri 21 točkah, devetih skokih in dveh podajah, imel je tudi prav posebno podporo s tribun.

Na obračunih lige NBA ne vidimo pogosto slovenske zastave, tokrat sta plapolali kar dve. Skupinico slovenskih navijačev je opazil tudi fotograf Dallasa, klub je fotografijo Dončićevih navijačev objavil na svojih uradnih profilih na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.