Dončić še brez tretje tekme zapored

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik še ni bil pripravljen za igro.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so se morali še tretjič zapored znajti brez prvega zvezdnika. Luka Dončić zaradi načetega gležnja namreč ni mogel pomagati ekipi na gostovanju v Staples Centru pri LA Clippers. Slednji so bili boljši in Dallasu prizadejali tretji zaporedni poraz (97:91).

Dončić, ki je bil pred srečanjem vprašljiv za nastop, je izpustil že dve predhodni gostujoči srečanji proti lanskim finalistom Phoenix Suns, obe so Teksačani zapustili sklonjenih glav.

Ljubljančan se je poškodoval v začetku tedna na tekmi z Denver Nuggets. Na njegovo nogo je padel Austin Rivers in mu poškodoval gleženj in koleno.

NBA Derbi Vzhoda se ni končal po željah Miamija

V ekipo Dallasa pa se je po daljši odsotnosti vrnil Nemec Maxi Kleber. Na voljo trenerju Jasonu Kiddu je bil že na nedeljskem obračunu proti manj znani od obeh ekip iz mesta angelov".

Mavericks so pred Dončićevo poškodbo zasedali tretje mesto v zahodni konferenci, trenutno pa zasedajo šesto pozicijo. Na vrhu so Golden State Warriors. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.