Dončić se je obrnil nanj: "Prosim, če tole javno objaviš."

Foto: Twitter luka dončić
Slovenski košarkar se je na ameriškega novinarja obrnil s posebno prošnjo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo sta se v derbiju 26. kroga španske La Lige pomerila večna rivala Real Madrid in Barcelona. Na veliko veselje Luke Dončića so se zmage veselili galaktiki (2:0), ki so s tem prevzeli vodstvo na lestvici španskega prvenstva.

El Clásico je z zanimanjem spremljal tudi poškodovani slovenski košarkar, znan kot goreč podpornik madridskega košarkarskega in nogometnega velikana.

Dončić je v Madridu preživel velik del svoje mladosti, zato ima španska prestolnica v njegovem srcu posebno mesto. "Dallas ni najboljše mesto na svetu. Zame je to Madrid," je nedavno zaupal ameriškim novinarjem.

Tekma sezone Porzingis eksplodiral ob Dončićevi odsotnosti

Dončić je po zmagi kraljevega kluba ponosno poziral z Realovim šalom, novinarja Brada Townsenda, ki je zadolžen za pokrivanje vsega v zvezi z Dallas Mavericks, pa je zaprosil, če lahko njegovo sporočilo posreduje svetu.

"Luka me je prosil, če lahko tole javno objavim: 'Danes je zmagala najboljša ekipa. Real Madrid, baby'," je na twitterju zapisal Townsend.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.