Dončić se je osmešil in se krohotal na svoj račun

Foto: Print Screen luka dončić
Tudi najboljšim se zgodi.
Oglej si celoten članek

Mladi zvezdnik Dallasa Luka Dončića v letošnji sezoni navdušuje kot eden najboljših podalajlec v ligi, a tudi njemu s v igro prikrade kakšna poteza, na katero ni najbolj ponosen.

Na tekmi s Houston Rockets, katerim je natresel 41 točk, kar je le točko manj od kariernega rekorda, je v enem izmed napadov grdo zgrešil svoj cilj in žogo poslal visoko na tribune.

Dončić "Nikoli si nisem predstavljal, da bom to poslušal v NBA."

Podaja mu je zagotovila neslavno mesto v segmentu Shaqtin' A Fool, v katerem se voditelj Shaquille O'Neal skupaj s sodelavci košarkarske oddaje Inside The NBA na televizijski mreže TNT norčuje iz smešnih, nenavadnih in bizarnih trenutkov na košarkarskih igriščih.

"Za las si jih zgrešil, Luka," so podajo pospremili na uradnem profilu Shaqtin' A Fool.

Tudi Dončić se je zavedal, da mu podaja ni bila v ponos, vendar je znoval dokazal, da se zna pošaliti na svoj račun. Po spodrsljaju se je samo prijel za glavo in se samemu sebi iskreno nasmejal.

Umazana igra Frustrirani zvezdnik grdo obračunal z Dončićem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.