Dončić se je poslovil s sporočilom klubu

Foto: Epa luka dončić
Slovenski košarkar se je oglasil po izpadu proti Los Angeles Clippers.
Oglej si celoten članek

Debitantski nastop Luke Dončića v končnici lige NBA bo ime nedvomno lepa napoved za nadaljevanje, pa čeprav se merjenje moči z Los Angeles Clippers ni končalo po njegovih željah.

Neverjetni očitki "Luka Dončić je volk v ovčji preobleki"

Košarkarji Dallasa so po šestih tekmah klonili z 2:4 v zmagah, kar je bil njihov peti zaporedni poraz v prvem krogu končnice. Telički so v drugi krog nazadnje napredovali leta 2011, ko so kasneje osvojili tudi naslov prvaka.

Teksačani bodo tudi v prihodnje moštvo gradili okoli slovenskega zvezdnika, ob tem pa lahko le upamo, da bodo ob naslednji priložnosti zdržala kolena Kristapsa Porzingisa, saj je bil izguba latvijskega centra velik udarec za ekipo.

Zelo pristransko Tako na pretepanje Dončića gleda trener Clippersov

Ne glede na končni razplet je lahko Dončić upravičeno zadovoljen in ponosen na to, ker je pokazal v pičlih dveh letih.

"Hvala, Dallas, za izjemno sezono," je pred kratkim, a zasluženim odmorom svojemu klubu sporočil Dončić. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:23 1. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.