Dončić še pred dvobojem s Houstonom poskrbel za potezo tekme

Foto: Družbeno omrežje X
Foto: Družbeno omrežje X
Luka Dončić je blestel že na ogrevanju pred tekmo, nato pa sta s Kyriejem Inrvingom spisala nepozaben povratek v drugem polčasu tekme.
Oglej si celoten članek

Dallas je tekmo proti Houstonu po velikem preobratu, napeti končnici in podaljšku dobil, blestela sta Kryi Irving (48 točk) in Luka Dončić (37 točk, 12 podaj in 9 skokov). A Luka, kot je razvidno s posnetkov, ki so zaokrožili po spletu, je bil vroč še pred začetkom obračuna s Houstonom. Med drugim je s takšno podajo zaposlil soigralca Dwighta Powlla, ki je žogo atraktivno zabil skozi obroč, pozneje pa na parket sicer ni stopil. Jason Kidd je namreč v rotaciji uporabil le devet košarkarjev, od tega je Jaden Hardy na igrišču preživel le šest minut. 

A to še zdaleč ni bila edina vragolija z ogrevanja pred tekmo, Luka je namreč znova pokazal svoje mojstrstvo, ko je dosegel izjemen koš: Potem ko je žogo zalučal v gigantsko kocko z ekranom pod streho dvorane, se je žogo od tal odbila nazaj v obroč. Podoben koš je sicer dosegel že pred kratkim (prav tako pred obračunom s Houstonom), več o tem si lahko preberete tukaj

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:23 8. April 2024.

    Ne vem , ampak imam občutek , pa mislim , da me ne vara , da je KID spet zajebal …

  • 13:31 8. April 2024.

    Avtorji ustavite konje, sedaj s temi informacije že močno pretiravate.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.