Šport > Košarka
4788 ogledov

Dončić še pred dvobojem s Houstonom poskrbel za potezo tekme

Luka Dončić Družbeno omrežje X
Luka Dončić je blestel že na ogrevanju pred tekmo, nato pa sta s Kyriejem Inrvingom spisala nepozaben povratek v drugem polčasu tekme.

Dallas je tekmo proti Houstonu po velikem preobratu, napeti končnici in podaljšku dobil, blestela sta Kryi Irving (48 točk) in Luka Dončić (37 točk, 12 podaj in 9 skokov). A Luka, kot je razvidno s posnetkov, ki so zaokrožili po spletu, je bil vroč še pred začetkom obračuna s Houstonom. Med drugim je s takšno podajo zaposlil soigralca Dwighta Powlla, ki je žogo atraktivno zabil skozi obroč, pozneje pa na parket sicer ni stopil. Jason Kidd je namreč v rotaciji uporabil le devet košarkarjev, od tega je Jaden Hardy na igrišču preživel le šest minut. 

A to še zdaleč ni bila edina vragolija z ogrevanja pred tekmo, Luka je namreč znova pokazal svoje mojstrstvo, ko je dosegel izjemen koš: Potem ko je žogo zalučal v gigantsko kocko z ekranom pod streho dvorane, se je žogo od tal odbila nazaj v obroč. Podoben koš je sicer dosegel že pred kratkim (prav tako pred obračunom s Houstonom), več o tem si lahko preberete tukaj

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 14:23 08.april 2024.

    Ne vem , ampak imam občutek , pa mislim , da me ne vara , da je KID spet zajebal prvo četrtino . Kaj ne date npr. strokoven komentar od kakega trenerja , ne pa da dogodke opisujete , kot ...prikaži več da imate samo vi TV . Nikakor mi ni pasal EXum v prvo postavo , pogrešal sem pa Galforda in še enega . Exuma ja kot zamenjava , sam malo je norel preveč po igrišču V 1/4 , Za to sta Irwin in Luka.

  • Ender3 13:31 08.april 2024.

    Avtorji ustavite konje, sedaj s temi informacije že močno pretiravate.