Dončić slavil na Twitterju, slabe novice za njegove navijače

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mladi slovenski zvezdnik je v soboto zvečer očitno gledal tekmo lige ABA.
Oglej si celoten članek

V soboto sta se na odločilni tekmi polfinala regionalne lige ABA pomerila srdita večna rivala Crvena zvezda in Partizan. Uspešnejši so bili rdeče-beli (84:63) in se prebili v finale, kjer jih čakata zagrebška Cedevita ali podgoriška Budućnost.

Srečanje, ki je ponudilo manj drame od pričakovanj, pa je očitno navdušilo Luko Dončića. Zvezdnik Dallasa je namreč velik navijač Zvezde in rezultata tekme v Beogradu se je razveselil na Twitterju.

Kljub zmagi Zvezde pa ima Dončić nekaj razlogov za nezadovoljstvo. V noči iz nedelje na ponedeljek (z začetkom ob polnoči) bodo Dallas Mavericks gostovali pri Memphis Grizzlies, po vsej verjetnosti brez Dončića.

Kje je Luka? Dallasova taktika, ki bode v oči

Kot uradni razlog za njegovo morebitno odsotnost je navedena poškodba stegenske mišice, na seznamu za tekmo pa je med vprašljivimi. Morda je poškodba res prehuda, morda pa si želijo pri Dallasu izboljšati možnosti za visok izbor na naboru, v luči tega pa bi bil poraz proti neposrednemu tekmecu Memphisu skoraj dobrodošel.

Dallas Mavericks bodo poleg že omenjene nedeljske tekme v Memphisu do konca sezone igrali še dvakrat. V noči na sredo doma proti Phoenix Suns in v noči na četrtek v gosteh proti San Antonio Spurs.

video Največji tekmec Luke Dončića tarča posmeha forumašev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.