Dončić pokazal širok repertoar

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkarski čudežni deček je v noči na četrtek blestel proti Brooklyn Nets.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je za zmago nad Brooklyn Nets (119:113) prispeval 21 točk, devet skokov, štiri asistence in dve ukradeni žogi, navdušil je z nekaj atraktivnimi potezami.

NBA Dončić ponovno navduševal domače občinstvo

Sredi tretje četrtine, ko so se gostje nevarno približali Teličkom, je v zaključku napada zadel trojko in ohranil razliko. Že v prvem polčasu je z dobro odmerjeno podajo zaposlil Maxija Kleberja za "alley-oop", uradni Twitter profil Dallas Mavericks pa se ob ameriškem prazniku zahvalnega dne ni pozabili zahvaliti, da je mladi Slovenec v njihovi ekipi.

Tri vrhunce Dončićevega srečanja proti Brooklynu si lahko ogledate na spodnjih posnetkih.

Lepo Ste videli, kaj ima oblečeno Luka?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:34 22. November 2018.

    [ Who will challenge LeBron James (MVP) and Luka Doncic (ROY) for the major awards this year? ] ... se …

  • 10:48 22. November 2018.

    Jebo vas vaš ukradeni video in no browser !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.