Dončić zabil čez 224 cm visokega Srba

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik se s soigralci pripravlja na začetek sezone.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in Dallas Mavericks bodo prvo pripravljalno srečanje odigrali v noči na četrtek po srednjeevropskem času, ko se bodo doma merili proti Utah Jazz.

Teksaško moštvo, ki ga je prevzel Jason Kidd, je odločeno storiti korak naprej, potem ko je v zadnjih dveh sezonah izpadlo v prvem krogu Zahoda.

Video Dragić prvič v novem dresu, začel tudi Čančar

Na treningih vlada prešerno vzdušje. Eden od prizorov je razkril, kako se je Dončić v igri ena na ena udaril z Bobanom Marjanovićem.

224 centimetrov visoki srbski center je sicer eden najboljših prijateljev ljubljanskega organizatorja igre, njun dvoboj pa je minil v precej kolegialnem vzdušju. Marjanović je najprej zabil čez Dončića, nato pa še pustil, da mu je Slovenec vrnil z enako mero ...

Mešani odzivi NBA legenda prepričana, da se Luki godi krivica: "Če bi odločal jaz ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:55 5. Oktober 2021.

    Pozornemu opazovalcu ob ogledu posnetka ne bo ušlo, da je pri zabijanju Dončića izdatno pomagal Bobi, ki ga je (dokaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.