Dončića bo doletela še ena posebna čast

Foto: Profimedia luka dončić
Obraz slovenskega košarkarja naj bi bil na naslovnici znane računalniške igre.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Forbesa so se pri znanem proizvajalcu računalniških iger EA Sports trudili k sodelovanju pritegniti prvi izbor na letošnjem draftu, a se novi član New Orleans Pelicans Zion Williams ni odločil za sodelovanje. Kot drugi je na vrsto, tako je za Forbes izavil vir znotraj podjetja EA Sports, prišel letošnji najboljši novinec lige NBA Luka Dončić. 

"Če bo ta informacija potrjena, in prepričan sem, da bo, bo Dončić postal prvi košarkar Dallasa, ki bo na naslovnici ene izmed večjih NBA iger. To je težko verjeti, če se spomnima na kariero Dirka Nowitzkija, ki se je končala to leto," je zapisal avtor članka pri Forbsu Brian Mazique.

Z Dončićem bodo pri EA Sports ciljali na povečanje prodaje v Evropi, kjer ima mladi Slovenec še posebej veliko navijačev. NBA Live podjetja EA Sports je pred leti veljal za najboljšo košarkarsko računalniško igro, a so kasneje primat prevzele NBA 2K serije.

Zvezdnik Nike z Dončićevo reklamo

Kdaj bo igra NBA live 20 izdana, še ni znano. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.