Šport > Košarka
4600 ogledov

Dončića bo doletela še ena posebna čast

luka dončić
Obraz slovenskega košarkarja naj bi bil na naslovnici znane računalniške igre.

Po poročanju Forbesa so se pri znanem proizvajalcu računalniških iger EA Sports trudili k sodelovanju pritegniti prvi izbor na letošnjem draftu, a se novi član New Orleans Pelicans Zion Williams ni odločil za sodelovanje. Kot drugi je na vrsto, tako je za Forbes izavil vir znotraj podjetja EA Sports, prišel letošnji najboljši novinec lige NBA Luka Dončić. 

"Če bo ta informacija potrjena, in prepričan sem, da bo, bo Dončić postal prvi košarkar Dallasa, ki bo na naslovnici ene izmed večjih NBA iger. To je težko verjeti, če se spomnima na kariero Dirka Nowitzkija, ki se je končala to leto," je zapisal avtor članka pri Forbsu Brian Mazique.

Z Dončićem bodo pri EA Sports ciljali na povečanje prodaje v Evropi, kjer ima mladi Slovenec še posebej veliko navijačev. NBA Live podjetja EA Sports je pred leti veljal za najboljšo košarkarsko računalniško igro, a so kasneje primat prevzele NBA 2K serije.

luka dončić Zvezdnik Šport Nike z Dončićevo reklamo

Kdaj bo igra NBA live 20 izdana, še ni znano. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice