Dončića bo trenirala tudi nosečnica

Foto: Twitter Dallas Mavericks Jenny Boucek
Jenny Boucek je nova trenerka Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Ne le Becky Hammon pri San Antonio Spurs še en NBA-klub iz Teksasa bo imel pomočnico glavnega trenerja. Pred dnevi so Dallas Mavericks, klub našega Luke Dončića, sklenili sodelovanje z Jenny Boucek. V minuli sezoni je delala pri Sacramento Kings, pred tem pa v ženski NBA-ligi.

Visoke ambicije Dallas po zaslugi Dončića prehitel Dragićev Miami

Dodaten razlog, da je to danes novica številka 1 v ameriških košarkarskih medijih, pa je, da je Boucekova tudi noseča. "Navdušena sem. Dve moji največji želji sta se uresničili istočasno," je za ESPN povedala 44-letnica, ki se je odločila za umetno oploditev. Čeprav bo mati samohranilka, namerava istočasno delali pri Mavericksih in z ekipo potovati po tekmah. Porodniška v ZDA sicer traja le 12 tednov. "Ali bom zmogla oboje? Je to mogoče? V NBA se to še ni zgodilo," razmišlja Boucekova. 

"To je pomemben trenutek za ligo," je povedal glavni trener Dallasa, Rick Carlisle. "Sposobne trenerke so danes realnost. So zelo pametne. In zelo zahtevne. Sodijo v to ligo." Vseeno dodaja, da mora biti materinstvo na prvem mestu.

Dončić Saša Dončić sinu Luki: Nikoli nisem bil popoln oče

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.