"Dončića in Llulla ne moremo primerjati"

Foto: Profimedia
Trenerja Real Madrida Pabla Lasa so po zmagi v 1. krogu Evrolige povprašali o primerjavi med Lukom Dončićem in Sergiom Llullom.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je na krilih Luke Dončića nadvse uspešno začel novo sezono elitnega evropskega košarkarskega tekmovanja.

Slovenski reprezentant je dosegel 27 točk na gostovanju pri Anadolfu Efesu in kraljevemu klubu pomagal do zmage s 14 točkami razlike (88:74).

Španski velikan si je zmago priigral ob odsotnosti poškodovanega zvezdnika Sergia Llulla. Novinarji so zato trenerja Pabla Lasa po tekmi povprašali o primerjavi med Dončićem in španskim reprezentantom.

Foto: Epa pablo laso

"Sergio Llull je Sergio Llull in Luka Dončić je Luka Dončića. Igralcev ne moremo primerjati. Luka se še vedno razvija. Odigral je zelo dobro tekm, a tudi ekipe je odigrala odlično," je dejal Laso in poudaril, da Dončić ni bil edini košarkar Reala, ki si zasluži pohvalo.

"Luka je pokazal, kakšen igralec je, vendar potrebuje soigralce. Gustavo Ayon je odigral zelo dobro, Reyes in Randolph sta bila zelo čvrsta. Taylor se je odlično odrezal v obrambi. Na koncu je bil Real Madrid tisti, ki je dobil tekmo," je dejal trener madridskega kluba.

Noro! Dončić uprizoril pravcati šov za nov evroligaški rekord

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.