Dončića takoj po žrebu zbodel Dirk Nowitzki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Največji zvezdnik slovenske košarke je komentiral žreb za EuroBasket 2022.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Slovenije so na žrebu v nemški prestolnici dobili tekmece v skupinskem delu evropskega prvenstva, ki bo prihodnje leto potekalo v Pragi, Milanu, Tbilisiju in Berlinu.

Sloveniji je ples kroglic namenil Nemčijo, Litvo, Francijo, Madžarsko ter Bosno in Hercegovino. O obetih so že spregovorili nekateri slovenski reprezentanti, iz Teksasa pa se je oglasil tudi Luka Dončić.

Ples kroglic Znani nasprotniki aktualnih evropskih prvakov

"Zjutraj sem na telefonu najprej prebral sporočilo prijatelja Dirka, ki mi je napisal, naj se pazimo Nemcev. Seveda sem si nato takoj z zanimanjem pogledal razplet žreba skupin za evropsko prvenstvo," je začel Dončić.

"Namenil nam je zanimive tekmece, s katerimi se reprezentanca sicer redno srečuje. O Franciji in Litvi ni potrebno izgubljati preveč besed, tudi Nemci bodo na domačem parketu zelo nevarni. A ne glede na to, kdo je nasprotnik na drugi strani igrišča, imam sam vedno visoke cilje. In prepričan sem, da podobno razmišljajo tudi reprezentančni soigralci," je o tekmecih dejal zvezdnik Dallasa.

"Spomini na zadnje evropsko prvenstvo in osvojeni naslov evropskih prvakov so še kako živi. Spremljalo nas je odlično vzdušje in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Komaj čakam, da bom že ob prvi priložnosti znova del reprezentančne zgodbe," je iz ZDA še sporočil Dončić.

Šokirani Bojevniki ne morejo verjeti, kaj so jim storili Dončić in Co.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.