Dončićev koš, ki ga preprosto morate videti

Foto: Epa luka dončić
Tudi ko ne šteje, Luka Dončić izgleda fantastično.
Oglej si celoten članek

Čeprav smo vajeni, da slovenski košarkarski reprezentant Luka Dončić na vsaki tekmi postreže s kakšno izjemno potezo, nas 18-letni zvezdnik Real Madrida še vedno zna presenetiti.

Evroliga Dončić ni bil dovolj, dober večer za Omića

Tokrat je družbena omrežja preplavil posnetek izjemnega koša v šesti minuti uvodne četrtine, s katerim je Dončić znova dokazal, da ima zares neverjeten občutek za žogo. Na žalost koš, ki ga je zadel izza table nasprotne ekipe, ni štel.

Dončić je bil sicer prvo ime srečanja, na katerem je moral Real priznati premoč Olympiacosu z 79:80. Slovenski košarkar je imel ponovno najvišji statistični indeks (33) na tekmi.

Na parketu je preživel slabih 34 minut in dosegel 27 točk (7/8 za dve, 1/6 za tri, 10/15 prosti meti), dva skoka, tri podaje in ukradeno žogo. Ob tem je izsilil kar 13 osebnih napak nasprotne ekipe, kar pa na koncu ni zadostovalo za zmago.

Kvalifikacije za SP Slovenija brez Dončića, Randolpha, Dragića ...

Dončić ima še vedno najvišji povprečni indeks v Evroligi (24,3) in zaseda drugo mesto na seznamu najboljših strelcev (17,9 točke). Več točk od njega v povprečju dosega samo Aleksej Šved (22,0). 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:22 11. Februar 2018.

    Res je tezko ustreci bednemu slovencku (strauskiju)

  • 11:43 11. Februar 2018.

    ameriška nba liga dajejo take koše in še bolj zanimive že 50 let,naslednjo leto bo pa Dončiču koncetracija popustila bo …

  • 23:00 10. Februar 2018.

    Jebe mi se!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.