Dončićev šef bi lahko otežil življenje Carlislu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji trener Dallas Mavericks je imel pogodbo s klubom sklenjeno do konca sezone 2022/2023.
Oglej si celoten članek

Čeprav je imel pogodbo z Dallas Mavericks podpisano za naslednji dve sezoni, se je eden najboljših trenerjev na svetu Rick Carlisle nepričakovano odločil za prekinitev sodelovanja.

Carlislu glede na njegov renome in kompetence ne bo manjkalo ponudb za delo, bi mu pa lahko pogajanja z drugimi moštvi močno otežil zdaj že nekdanji šef Mark Cuban.

Foto: Profimedia rick carlisle mark cuban Po poročanju ameriških medijev bi bil Dallas s strani bodočega delodajalca upravičen do odškodnine, vendar se ji bodo v klubu prostovoljno odpovedali, saj Cuban svojega dobrega prijatelja ne želi omejevati na njegovi nadaljnji profesionalni poti.

"Mavericksi ne bodo zahtevali finančnega nadomestila od ekipe, ki bo najela Ricka Carlisla, čeprav je trener odstopil dve leti pred iztekom pogodbe," je zapisal dobro obveščeni novinar ESPN-a Tim MacMahon.

Gre za še eno radodarno gesto pregrešno bogatega lastnika Dallas Mavericks, ki je v zaključku lanskega leta s poslovilnim darilom razveselil tudi dolgoletnega člana Dallasa J.J.-ja Barreo, s katerim je sklenil 2,6 milijona dolarjev vreden dogovor, čeprav je vedel, da se mu bodo v klubu odpovedali. Organizatorju igre, ki so ga odslovili le devet dni po podpisu pogodbe, so dogovorjeni znesek izplačali v celoti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.