Dončićev šef je car vseh carjev, samo poglejte tole

Foto: Profimedia J.J. Barea (skrajno desno) zapušča Dallas.
Foto: Profimedia J.J. Barea (skrajno desno) zapušča Dallas.
Moštvo Luke Dončića bo končalo sodelovanje z veteranom, ob slovesu pa se je z velikodušno gesto izkazal Mark Cuban.
Oglej si celoten članek

Dolgoletni član teksaške ekipe J.J. Barea si v prihajajoči sezoni ne bo delil slačilnice z Lukom Dončićem.

Šestintridesetletni organizator igre je z moštvom nedavno podpisal enoletno pogodbo v vrednosti 2,6 milijona ameriških dolarjev, zdaj pa se je izkazalo, da je šlo zgolj za poslovilno darilo lastnika Marka Cubana.

Dallas, ki je prekinitev sodelovanja načrtoval vnaprej, se bo košarkarju odpovedal (ang: waiver), a bo Barea ostal del t.i.  "salary capa", kar pomeni, da mu bo ekipa v celoti izplačala dogovorjeni znesek. 

S tem se mu je bajno bogati lastnik kluba želel zahvaliti za dolgoletno zvestobo.

Foto: Epa mark cuban "Po navedbah virov je lastnik Dallasa Mark Cuban želel nagraditi J.J.-ja Bareo, ključnega igralca šampionske ekipe 2010/2011, ki je za Maverickse igral 11 od 14 sezon. Z nagrado se mu je želel zahvaliti za njegov doprinos v vseh teh letih. Barea je odločen vsaj še eno sezono ostati v NBA," je poročal ESPN.

Barea je bil član Dallas Mavericks v dveh obdobjih, in sicer od leta 2006 do 2011 in od 2014 do 2020. V šampionski sezoni 2010/2011 je prispeval 9,5 točke, 3,9 podaje in 2,0 skoka na tekmo. Od leta 2011 do 2014 je bil član Minnesote Timberwolves. 

Zanimivo bo videti, ali bo Portoričan uspel najti novega delodajalca za prihajajočo sezono, ki se bo začela 22. decembra.

Foto: Reddit.com

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.