Dončićeva mama v objemu velikega zvezdnika

Foto: C.R.
Foto: C.R.
Z odličnimi predstavami Luke Dončića v ospredje vse bolj stopa tudi njegova mama.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v svoji prvi sezoni v ligi NBA postal pravi zvezdnik, njegova statistika pa je primerljiva z največjimi mojstri igre pod obročema.

Konec sezone Dončić boljši tudi od LeBrona, Curryja in Duranta

Ob Dončićevih predstavah v ospredje vse bolj stopa tudi njegova mati Mirjam Poterbin. Slednja v Dallasu živi v bližini Lukinega domovanja in je redna gostja na tekmah Dallas Mavericks. 

Na zadnji domači tekmi sezone, ko se je od aktivne kariere poslovil Dirk Nowitzki, je Teksas obiskal tudi sloviti Charles Barkley, nekoč odličen košarkar, danes pa zabaven televizijski komentator.

Fantastično Tako se je Dončić poklonil velikemu Nowitzkemu

Poterbinova in Barkley sta skupaj pozirala za fotografijo, Američan je Slovenko prisrčno objel okrog pasu. 

Slovenka je ob fotografiji pripisala: "Z legendo lige NBA Charlesom Barkleyem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:38 12. April 2019.

    Navadna sponzoruša...

  • 01:30 12. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje …

  • 18:48 11. April 2019.

    Glej ga Čarlija, kako ponosno se smehlja... Čisto srečen, da se slika z mamo Luke Dončiča, katerega je še nekaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.