Dončićevi novi copati vam bodo vzeli sapo

Foto: Twitter dončić nike čevlji
Slovenec je na tekmi s San Antonio Spurs zaigral v revolucionarnih košarkarskih copatih ameriškega podjetja Nike.
Oglej si celoten članek

Ameriški gigant je pred dnevi predstavil najnovejšo inovacijo na področju košarkarske obutve z imenom Adapt BB. Gre za copate s samodejnim zavezovanjem, ki ga lahko košarkarji prilagajajo s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu.

Vrhunska predstava Soigralci vse težje sledijo Lukovemu tempu

Foto: Twitter nike Adapt BB dončić

Med prvimi uporabniki tega tehnološkega presežka je tudi slovenski čudežni deček Luka Dončić, ki je imel copate priložnost preizkusiti že na sinočnji tekmi s San Antonio Spurs. Glede na njegovo predstavo lahko rečemo, da se je v njih zelo dobro počutil.

Serija vrhuncev To je trenutek, na katerega so čakali navijači

Dončić se je med sprehodom v dvorano American Airlines Centra pošalil iz dejstva, da njegovi copati nimajo vezalk.

"Počakaj, zavezati si moram čevlje," je dejal.

Revolucionarni priozvod bo na police prišel 17. februarja. Predvidena cena je 350 ameriških dolarjev oziroma slabih 310 evrov.

Košarkarski copati Adapt BB so kompatibilni s pametnimi telefoni, igralci pa morajo po navodilu lige NBA copate nastaviti v garderobi. Spreminanje nastavitev z aplikacijo ob igrišču ni dovoljeno, lahko pa copate ponastavijo ročno.

Lepotec Dončić ima novo jekleno zverino

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:24 19. Januar 2019.

    Nike je objavil tudi kratke spote igralcev, ki te dni promovirajo/testirajo omenjene supke. in ne, to niso Dončićevi novi copati. …

  • 19:58 17. Januar 2019.

    matr kaj fukne

  • 17:48 17. Januar 2019.

    Kdo mu pa tazadnjo obrise??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.