Dončićevo dekle pristalo na urgenci

Foto: Instagram luka dončić anamaria goltes
Izbranka Luke Dončića je potrebovala zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Anamarija Goltes, dekle najboljšega evropskega košarkarja Luke Dončića, je bila dan pred finalno tekmo Evrolige udeležena v prometni nesreči, poročajo srbski mediji.

Izbranka slovenskega košarkarja je pristala na beograjski urgenci, kjer je po navedbah srbskega Blica opravila pregled pri nevrokirurgu. Goltesova naj bi utrpela zgolj lažje poškodbe glave in je zato lahko kmalu zapustila bolnišnico.

Poškodbe vsekakor niso bile hujše narave, saj je dan kasneje v beograjski dvorani bodrila svojega izbranca na poti do evroligaške krone ter naziva najkoristnejšega igralca (MVP) zaključnega tunirja.

"Luka ni mogel biti ob njej, saj je bil z ostalimi košarkarji Reala v karanteni," neimenovani vir citira Blic.

Dončića novica ni vrgla iz tira, saj je v finalu uprizoril še eno vrhunsko predstavo in Realu pomagal do jubilejne desete lovorike v Evroligi.

Goltesova je po tekmi pozirala ob svojem izbrancu, ki se po koncu sezone najverjetneje seli onkraj Atlantika v ligo NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.