Šport > Košarka
8846 ogledov

Dončićevo dekle pristalo na urgenci

luka dončić anamaria goltes Instagram
Izbranka Luke Dončića je potrebovala zdravniško pomoč.

Anamarija Goltes, dekle najboljšega evropskega košarkarja Luke Dončića, je bila dan pred finalno tekmo Evrolige udeležena v prometni nesreči, poročajo srbski mediji.

Izbranka slovenskega košarkarja je pristala na beograjski urgenci, kjer je po navedbah srbskega Blica opravila pregled pri nevrokirurgu. Goltesova naj bi utrpela zgolj lažje poškodbe glave in je zato lahko kmalu zapustila bolnišnico.

Poškodbe vsekakor niso bile hujše narave, saj je dan kasneje v beograjski dvorani bodrila svojega izbranca na poti do evroligaške krone ter naziva najkoristnejšega igralca (MVP) zaključnega tunirja.

"Luka ni mogel biti ob njej, saj je bil z ostalimi košarkarji Reala v karanteni," neimenovani vir citira Blic.

Dončića novica ni vrgla iz tira, saj je v finalu uprizoril še eno vrhunsko predstavo in Realu pomagal do jubilejne desete lovorike v Evroligi.

Goltesova je po tekmi pozirala ob svojem izbrancu, ki se po koncu sezone najverjetneje seli onkraj Atlantika v ligo NBA.

 

No words can describe this.. ❤️🏆🥇

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice