Šport > Košarka
7825 ogledov

Realovec podal namig o Dončićevi prihodnosti

rudy fernandez Epa
Košarkar Real Madrida je izdal namig o prihodnosti Luke Dončića.

Čeprav uradno ni potrjeno, kje naj bi v prihodnji sezoni igral Luka Dončić, je španski košarkar Rudy Fernandez očitno mnenja, da se 19-letnik seli v ligo NBA.

luka dončić Razburjenje v ZDA Šport Šef Phoenixa brani Dončića: "Postavite se v njegove čevlje"

Dončić je še pred začetkom turnirja Final Four veljal za enega izmed favoritov za prvi izbor drafta najmočnejše košarkarske lige na svetu, z odlično igro v najpomembnejšem delu sezone pa je svoje možnosti samo še povečal.

Prihodnost prvega zvezdnika evropske košarke je za zdaj zavita v tančico skrivnosti, v Realovi slačilnici pa, kot kaže, vlada prepričanje, se Luka poslavlja.

"Ne, nisem", je na vprašanje, ali je že kdaj videl tako mladega, a obenem tako dominantnega igralca, odvrnil Fernandez in dodal: "On je poseben fant. Neverjeten igralec. Uživati moramo v tej sezoni z Lukom, ker vemo ..." 

"Res je poseben. Igral je z najboljšimi košarkarji na svetu. Prihodnje leto ga bomo verjetno pogrešali, a to je normalno. Star je 19 let in zasluži si vse to," je dodal 33-letnik.

Luka Dončić Počasen fant? Šport Tako so strokovnjaki ocenili Dončićev finalni nastop
 
Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:20 21.maj 2018.

    Madona no, a lahko počakate na razplet te sage o prestopu v NBA? Vsak dan variacije na isto temo. A se res ne dogaja kaj bolj pomembnega in zanimivega?

Sorodne novice