Šport > Košarka
2504 ogledov

"Pogovarjamo se o 19-letnem fantu"

pablo laso luka dončić Epa
O Luki Dončiću vsi le z izbranimi besedami.

Slovenski košarkarski zvezdnik je bil ena od srednjih tem pogovora na tiskovni konferenci pred finalnim evroligaškim obračunom med Real Madridom in Fenerbahčejem.

pablo laso željko obradović Anekdota Šport Dončićev trener pred finalom do solz nasmejal svojega mentorja

Dončića je najprej pohvalil trener turške ekipe Željko Obradović, nato je o napredku v primerjavi z lanskim letom, ko je Real v polfinalu izgubil proti Fenerju, spregovoril še Pablo Laso.

"Luka Dončić je zelo pameten košarkar. Srečo ima, da je v takšni organizaciji, kot je Real Madrid in da ima trenerja, kot je Pablo Laso. Vse to je pripomoglo k temu, da danes igra na takšnem nivoju. Čestitam mu. Prihodnost je v njegovih rokah," je povedal Obradović.

luka dončić Razburjenje v ZDA Šport Šef Phoenixa brani Dončića: "Postavite se v njegove čevlje"

Laso je ob tem dodal: "Napredek, ki je opazen pri Luki, je nekaj normalnega. Lani je prvič igral na Final Fouru. Vseskozi se razvija kot igralec. Pred enim letom je bil vesel, da je lahko tukaj, zdaj ve, kaj se dogaja. Seveda je bolje pripravljen, čas mu je prinesel te izkušnje. Sicer pa se pogovarjamo o izkušnjah 19-letnega fanta. Že to pove veliko."

Slovenca je hvalil tudi zvezdnik Fenerbahčeja Kostas Sloukas, a ob tem poudaril, da ima Real še kopico drugih kvalitetnih igralcev. "Nivo njegove igre je čudežen, sploh če z ga primerjam z mano pri 19 letih. Toda Real Madrid ima dobro ekipo, najboljšo v Evroligi. Naša težava ni samo en košarkar," je dejal Sloukas.

luka dončić Medijsko obleganje Šport Dončić razkril, s kom bi rad igral v ligi NBA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice