Šport > Košarka
4476 ogledov

Dončić: Oprostite izrazu, toda ...

luka dončić Epa
Luka Dončić ni blestel le na parketu, temveč tudi pred novinarskimi mikrofoni.

Najboljši evropski košarkar je bil z naskokom najbolj zaželen sogovorec po koncu finalne tekme Evrolige, v kateri je Real Madrid premagal Fenerbahče (85:80) in osvojil jubilejno deseto lovoriko.

Luka Dončić Postal še MVP Šport Dončić v zbirko dodal še evropski klubski naslov

"Postati šampion Evrope še drugič v sezoni, to je nekaj neverjetnega," je za srbske medije dejal Dončić in pojasnil, kaj je botrovalo temu, da se je Real dokopal do evroligaške krone.

"Imeli smo srce, igrali smo z glavo... oprostite izrazu, imeli smo tudi j**ca. To nam je prineslo zmago," je skozi nasmešek dejal slovenski košarkar.

Po finalni tekmi je bilo veliko govora o tem, ali je Dončić odigral svojo zadnjo tekmo v Evroligi. Na vprašanje, ali bo nadaljeval NBA zapuščino nekdanjih jugoslavnskih zvezdnikov, je odvrnil: "Kmalu se bom odločil, a v tem trenutku sem osredotočen na slavje. Ko bo prišel čas za razmislek o NBA, se bom odločil."

Dončić glede prihodnosti ostaja razumljivo skrivnosten, čeprav naj bi srbskemu Kuririju zaupal, da si lepšega slovesa od Real Madrida ne bi mogel zamisliti.

Na odločitev, kakršno koli že, bo treba še nekoliko počakati.

Vrhunci Luke Dončića (Final Four):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice