Doping zaradi povečanja penisa

Foto: EPA LaShawn Merritt je nov atlet na seznamu dopingiranih športnikov. (Foto: EPA)
Nova žrtev dopinškega škandala je olimpijski prvak v teku na 400 metrov Američan LaShawn Merritt, ki ga je Ameriška protidopinška agencija (USADA) že suspendirala.
Oglej si celoten članek

LaShawn Merritt je bil pozitiven na protidopinškem testu. V njegovi krvi so na treh testih med oktobrom in januarjem našli sledi anaboličnega steroida dehidroepiandrosterona (DHEA), ki je na seznamu prepovedanih poživil USADA.

Merrit trdi, da so DHEA vsebovala zdravila, ki jih je užil za povečanje penisa. Ob tem je prek odvetnika sporočil, da zelo težko sprejme dejstvo, "da je bil na protidopinškem testu pozitiven zaradi stvari, ki jo uporablja iz osebnih razlogov". Dodal je še, da mu je "globoko žal" in da nobena kazen ne bo mogla biti hujša od sramu in ponižanja, ki "ga čutim v sebi".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.