Dosegel trojni dvojček s 44 točkami, a vseeno izgubil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na petek odigrali tri tekme.
Oglej si celoten članek

Julius Randle je dosegel 33 točk in 11 skokov za zmago New Orleans Pelicans nad Oklahoma City Thunder s 131:122. V poraženi zasedbi je Russell Westbrook dosegel enajsti zaporedni trojni dvojček s 44 točkami, 14 skoki in 11 podajami. V ekipi Pelicans pa se niso preveč veselili zmage, saj so ob koncu prvega polčasa ostali brez Anthonyja Davisa, ki se po 14 točkah, ki jih je dosegel v 15 minutah, nato ni vrnil v igro. Zaradi poškodbe rame bi lahko celo ostal brez tekme vseh zvezd konec tedna v Charlottu. Westbrook pa je še dvanajstič v karieri ob trojnem dvojčku dosegel več kot 40 točk in se na drugem mestu večne lestvice lige izenačil z igralcem Houstona Jamesom Hardnom.

Noro priznanje Dragićev soigralec o Dončiću: "Citirajte moje besede, Luka ..."

Osemnajst porazov so spremljali navijači New York Knicks, preden je ekipa vendarle dosegla zmago, ko je s 106:91 ugnala Atlanto Hawks. "Dolgo časa je minilo od naše prejšnje zmage. Ne moremo biti ravno zadovoljni, ne glede na današnji razplet," je dejal Dennis Smith Jr. (19 točk). Knicks so s tem končali rekordni niz porazov v zgodovini kluba, zadnjič pred tem so zmagali 4. januarja po dvoboju z Los Angeles Lakers.

Prvič po skoraj treh letih pa so petič v nizu slavili igralci Orlando Magic in obenem pri številki 13 končali nesrečno serijo porazov v dvobojih s Charlotte Hornets. Pri zmagi s 127:89 se je najbolj izkazal rezervist Terrence Ross, ki je bil z 21 točkami prvi strelec tekme.

Steve Kerr, trener dvakratnih zaporednih prvakov lige Golden State Warriors, pa je dobil 25.000 dolarjev kazni, ker je žalil sodnike na prejšnji tekmi s Portland Trail Blazers, ki so jo njegovi varovanci izgubili.

NBA, izidi:

Orlando Magic - Charlotte Hornets 127:89
Atlanta Hawks - New York Knicks 91:106
New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder 131:122

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.