Šport > Košarka
147 ogledov

Dosegel trojni dvojček s 44 točkami, a vseeno izgubil

Russell Westbrook OKC Thunder Reševalni pas/Twitter
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na petek odigrali tri tekme.

Julius Randle je dosegel 33 točk in 11 skokov za zmago New Orleans Pelicans nad Oklahoma City Thunder s 131:122. V poraženi zasedbi je Russell Westbrook dosegel enajsti zaporedni trojni dvojček s 44 točkami, 14 skoki in 11 podajami. V ekipi Pelicans pa se niso preveč veselili zmage, saj so ob koncu prvega polčasa ostali brez Anthonyja Davisa, ki se po 14 točkah, ki jih je dosegel v 15 minutah, nato ni vrnil v igro. Zaradi poškodbe rame bi lahko celo ostal brez tekme vseh zvezd konec tedna v Charlottu. Westbrook pa je še dvanajstič v karieri ob trojnem dvojčku dosegel več kot 40 točk in se na drugem mestu večne lestvice lige izenačil z igralcem Houstona Jamesom Hardnom.

Luka Dončić Noro priznanje Šport Dragićev soigralec o Dončiću: "Citirajte moje besede, Luka ..."

Osemnajst porazov so spremljali navijači New York Knicks, preden je ekipa vendarle dosegla zmago, ko je s 106:91 ugnala Atlanto Hawks. "Dolgo časa je minilo od naše prejšnje zmage. Ne moremo biti ravno zadovoljni, ne glede na današnji razplet," je dejal Dennis Smith Jr. (19 točk). Knicks so s tem končali rekordni niz porazov v zgodovini kluba, zadnjič pred tem so zmagali 4. januarja po dvoboju z Los Angeles Lakers.

Prvič po skoraj treh letih pa so petič v nizu slavili igralci Orlando Magic in obenem pri številki 13 končali nesrečno serijo porazov v dvobojih s Charlotte Hornets. Pri zmagi s 127:89 se je najbolj izkazal rezervist Terrence Ross, ki je bil z 21 točkami prvi strelec tekme.

Steve Kerr, trener dvakratnih zaporednih prvakov lige Golden State Warriors, pa je dobil 25.000 dolarjev kazni, ker je žalil sodnike na prejšnji tekmi s Portland Trail Blazers, ki so jo njegovi varovanci izgubili.

NBA, izidi:

Orlando Magic - Charlotte Hornets 127:89
Atlanta Hawks - New York Knicks 91:106
New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder 131:122

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice