Doslej še neznana uradno potrjena podrobnost smrti Kobeja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Portal The Blast je objavil mrliški list nekdanjega zvezdnika lige NBA.
Oglej si celoten članek

Glede na doslej še neobjavljeni mrliški list košarkarja Kobeja Bryanta je ta umrl - kot je že znano - ob "strmoglavljenju komercialnega helikopterja", smrt pa je nastopila "hitro".

Kot uradni razlog smrti je navedena "fizična poškodba", v rubriko mesto smrti pa "planina".

Kaj se je zgodilo? Rekonstrukcija grozljive nesreče, v kateri je umrl Kobe Bryant

Kot je znano, 41-letni nekdanji zvezdnik lige NBA in njegova hčerka sta bila na poti na košarkarsko tekmo v Thousand Oaks v športno akademijo Mamba Sports Academy, približno 137 kilometrov stran, kjer bi morala Gianna igrati, njen oče pa bi moral biti trener ekipe. Poleg njiju je bilo na krovu še sedem oseb, ki so prav tako umrle v nesreči.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.