Dragić hvaležen za pomoč na Kosovu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić se je zahvalil slovenskim vojakom za podporo na kvalifikacijski tekmi v Kosovski Mitrovici.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarkarska reprezentanca je na gostovanju v Kosovski Mitrovici premagala izbrano vrsto Kosova (91:81) in zabeležila še četrto zaporedno zmago v kvalifikacijskem ciklusu za nastop na evropskem prvenstvu leta 2017.

Selektor Igor Kokoškov je ob tej priložnosti spočil prvega zvezdnika Gorana Dragića, ki ga po odhodu brata Zorana čaka še nekoliko težja naloga, zato bo potreboval vso razpoložljivo energijo.

Slovenski košarkarji so bili na Kosovu deležni bučne podpore s tribun, saj so jih v dvorani spodbujali pripadniki Slovenske vojske, ki se na Kosovu mudijo na misiji. 

Slovenskim vojakom se je za podporo zahvalil kapetan reprezentance. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:29 11. September 2016.

    V Ljubljani je bilo več njihovih navijačev, tam doli pa več naših. Narobe svet :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.