Dragić in Dončić med najlepšimi potezami večera

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oba slovenska branilca sta se v noči na petek dobro odrezala.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so na svojem parketu ugnali zdesetkane aktualne prvake Los Angeles Lakers (110:104) in se jim vsaj rahlo oddolžili za poraz v lanski finalni seriji.

Goran Dragić je v šestindvajsetih minutah zbral deset točk, pet skokov in tri podaje, v prvi četrtini pa poskrbel tudi za akcijo, ki je našla svoje mesto med najlepšimi potezami večera. Dragićev prodor z lepim zaključkom se je znašel na šestem mestu lestvice.

Začetek konca? Porzingis s kritiziranjem Dončića izzval paniko v Dallasu

Še en odličen večer je za Luko Dončićem. Dallas Mavericks so na kolena spravili Milwaukee Bucks (116:101), Slovenec pa je prispeval 27 točk, devet skokov in devet asistenc.

Dončićeva akcija z obratom in težkim metom s polrazdalje iz prve četrtine se je znašla na četrtem mestu.

NBA Luka in Kristaps na koncu vzela stvari v svoje roke

Na najvišjo pozicijo se je povzpel Dragićev soigralec Victor Oladipo, ki je v tretji četrtini silovito zabil žogo v obroč Jezernikov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.