Dragić in Dončić navdušila, Goranovo sumljivo potezo preverjal celo VAR

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka, Goran in druščina so dokazali, da se znajdejo tudi v drugih športnih, čeprav je bila Dragićeva poteza nekoliko sporna, vključiti se je moral celo VAR.
Oglej si celoten članek

V pričakovanju sredinega spektakla v Stožicah, ko se bodo na pripravljalni tekmi slovenski košarkarji s Srbi pomerili v ponovitvi zadnjega finala Eurobasketa, v slovenski reprezentanci vlada odlično vzdušje.

Potem ko so sredi Carigrada premagali močno Turčijo ter brez svojih prvih dveh zvezdnikov dan kasneje tudi Ukrajino, so se slovenski košarkarji vrnili v domovino, kjer nadaljujejo priprave na dve avgustovski kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo ter kasnejši Eurobasket, ki se bo začel septembra in na katerem bo Slovenija branila naslov.

Foto: Profimedia Slovenska košarkarska reprezentanca

Glede na same zmage v pripravljalnem obdobju, razlogov za zadovoljstvo in dobro voljo ne manjka, o sproščenem in odličnem vzdušju znotraj reprezentance pa pričajo tudi posnetki z zadnjih treningov.

Najprej sta prva zvezdnika reprezentance Luka Dončić in Goran Dragić znova pokazala, da nista zgolj odlična košarkarja, temveč odlično obvladata žogo tudi z nogo. 

Skupaj z Markom Miličem sta namreč pokazala svoje sposobnosti žongliranja in obvladovanja žoge, posnetek pa je Košarkarska zveza Slovenije že delila preko spleta ter Nogometno zvezo Slovenije povprašala, kaj si misli o potezah košarkarskih zvezdnikov.

V odličnem odgovoru pa je Nogometna zveza Slovenije pohvalila nogometne veščine obeh košarkarjev, a obenem poudarila, da je Dragićeva poteza pod sodniškim dobnogledom, saj se sumi na igranje z roko. Na odločitev VAR-a tako še vedno čakamo.

Niso pa bili Dragić, Dončić in Milič edini, ki so blesteli v nogometnih prvinah, saj so se zabavi pridružili še nekateri reprezentanti, ki so se preizkusili v mešanici nogometa in odbojke.

Čeprav je šlo nekaterim bolje od drugih, smo lahko predvsem veseli, da v reprezentanci resnično vlada odlično vzdušje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.