Šport > Košarka
32338 ogledov

Dragić in Dončić navdušila, Goranovo sumljivo potezo preverjal celo VAR

Luka Dončić Goran Dragić Profimedia
Luka, Goran in druščina so dokazali, da se znajdejo tudi v drugih športnih, čeprav je bila Dragićeva poteza nekoliko sporna, vključiti se je moral celo VAR.

V pričakovanju sredinega spektakla v Stožicah, ko se bodo na pripravljalni tekmi slovenski košarkarji s Srbi pomerili v ponovitvi zadnjega finala Eurobasketa, v slovenski reprezentanci vlada odlično vzdušje.

Potem ko so sredi Carigrada premagali močno Turčijo ter brez svojih prvih dveh zvezdnikov dan kasneje tudi Ukrajino, so se slovenski košarkarji vrnili v domovino, kjer nadaljujejo priprave na dve avgustovski kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo ter kasnejši Eurobasket, ki se bo začel septembra in na katerem bo Slovenija branila naslov.

Slovenska košarkarska reprezentanca | Avtor: Profimedia Profimedia

Glede na same zmage v pripravljalnem obdobju, razlogov za zadovoljstvo in dobro voljo ne manjka, o sproščenem in odličnem vzdušju znotraj reprezentance pa pričajo tudi posnetki z zadnjih treningov.

Najprej sta prva zvezdnika reprezentance Luka Dončić in Goran Dragić znova pokazala, da nista zgolj odlična košarkarja, temveč odlično obvladata žogo tudi z nogo. 

Skupaj z Markom Miličem sta namreč pokazala svoje sposobnosti žongliranja in obvladovanja žoge, posnetek pa je Košarkarska zveza Slovenije že delila preko spleta ter Nogometno zvezo Slovenije povprašala, kaj si misli o potezah košarkarskih zvezdnikov.

V odličnem odgovoru pa je Nogometna zveza Slovenije pohvalila nogometne veščine obeh košarkarjev, a obenem poudarila, da je Dragićeva poteza pod sodniškim dobnogledom, saj se sumi na igranje z roko. Na odločitev VAR-a tako še vedno čakamo.

Niso pa bili Dragić, Dončić in Milič edini, ki so blesteli v nogometnih prvinah, saj so se zabavi pridružili še nekateri reprezentanti, ki so se preizkusili v mešanici nogometa in odbojke.

Čeprav je šlo nekaterim bolje od drugih, smo lahko predvsem veseli, da v reprezentanci resnično vlada odlično vzdušje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice