Šport > Košarka
37777 ogledov

Nor prizor iz taksija, v glavnih vlogah pa Luka In Gogi

Goran Dragić, Luka Dončić Profimedia
Goran Dragić in Luka Dončić sta si v Turčiji privoščila tudi nekaj manj stresnih ur. No...

Slovenski košarkarji so ta teden trenirali in odigrali dve tekmi v Istanbulu, kjer so pred petimi leti prišli tudi do naslova evropskega prvaka. V petek so Slovenci premagali domačo reprezentanco s 104:103 po podaljšku, v glavni vlogi sta bila kapetan Goran Dragić, ki je ob 28 doseženih točkah prispeval tudi odločilni met za tri točke, in Luka Dončić, ki je v precej omejenih minutah zbral 23 točk in 10 skokov. Oba zvezdnika, ki sta se kot zadnja priključila izbrani vrsti, sta nato dobila prosto za tekmo z Ukrajino, njuni soigralci so slavili z izidom 86:82.

Medtem ko se je preostala četa Aleksandra Sekulića pripravljala na dvoboj z Ukrajinci, pa sta si starejši od bratov Dragić in Dončić lahko privoščila nekaj več sproščenega časa v metropoli ob Bosporju.

Med drugim sta se odločila za vožnjo s taksijem, v vozilu pa sta jima družbo delala tudi trener za telesno pripravo v reprezentanci, hkrati sicer tudi njun osebni trener, Anže Maček in Marko Milić. Legendarni Air Milko v izbrani vrsti zaseda funkcijo vodje delegacije.

Dragić je vožnjo v nabito polnem taksiju tudi posnel, manj navdušen pa se je zdel Dončić.

Kdorkoli se je po Istanbulu že vozil z lokalnimi taksisti, ga bo zlahka razumel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice