Šport > Košarka
18155 ogledov

Tako sta Luka in Edo na treningu kar fizično obračunala med seboj

Luka Dončić Edo Murić Reševalni pas/Twitter
Kot mali otroci...

V slovenski košarkarski reprezentanci pred začetkom drugega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo in Eurobasketom vlada odlično vzdušje.

Selektor Aleksander Sekulić je sicer zaradi poškodbe moral prečrtati velikega slovenskega košarkarskega dragulja Gregorja Glasa, a tudi ta nevšečnost ni pokvarila odličnega vzdušja in ekipnega duha, ki vladata v slačilnici, potem ko se je Goran Dragić odločil, da še enkrat obleče reprezentančni dres in pomaga svojim soigralcem pri branjenju naslova evropskih prvakov.

Ko pa se je reprezentanci po nekoliko daljšem dopustu zaradi NBA pravil pridružil tudi prvi zvezdnik ekipe ter eden glavnih zabavljačev v moštvu, Luka Dončić, se je prava zabava šele začela.

Luka Dončić Reprezentanca Šport Luka in Gogi zaigrala, kljub farsi pa zmaga Slovencev s trojko slednjega

Da ekipa resnično diha kot eno in da se igralci resnično zabavajo, je še pred prvo tekmo na pripravljalnem turnirju v Turčiji, katero je Slovenija proti domačinom dobila, čeprav so imeli slednjo tudi veliko sodniško pomoč, potrdilo dogajanje na enem izmed treningov.

V glavnih vlogah sta se znašla Edo Murić in Luka, saj so ju kamere ujele, kako Dončić med enim izmed intervjujev za 24ur Murića zalije z vodo, medtem ko je po spletu zakrožil tudi drugi zanimiv posnetek, z dogajanja na enem izmed treningov, na katerem Edo in Luka kar fizično obračunata med seboj. Vse seveda zgolj za zabavo.

Sicer bi Tina Trstenjak in Urška Žolnir verjetno imeli kakšno pripombo čez njuno tehniko na parterju, a vseeno sta Edo in Luka poskrbela za še en duhovit vložek, ki kaže na odlično vzdušje znotraj reprezentance.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice