Šport > Košarka
5509 ogledov

Dragić in Dončić brez tekme proti Ukrajini

Luka Dončić Goran Dragić Profimedia
Košarkarji danes proti Ukrajini brez Dragića in Dončića.

Slovenska košarkarska reprezentanca bo drevi odigrala drugo pripravljalno tekmo v Istanbulu. Proti izbrani vrsti Ukrajine ne bosta nastopila zvezdnika Goran Dragić in Luka Dončić, je na Twitterju sporočila Košarkarska zveza Slovenije.

Slovenski košarkarji so v petek v največjem turškem mestu po podaljšku s 104:103 premagali domačo reprezentanco. Ključna pri zmagi sta bila ravno Dragić in Dončić, ki sta dosegla 28 in 23 točk. Dragić je tudi zadel odločilno trojko za zmago v izdihljajih podaljška.

Danes proti Ukrajini bo selektor Aleksander Sekulić obema namenil počitek, so sporočili iz KZS, tako da bo imel na voljo 13 košarkarjev.

Tekma se bo začela ob 19. uri.

Luka Dončić Edo Murić Video Šport Tako sta Luka in Edo na treningu kar fizično obračunala med seboj Alperen Sengun Trojka za zmago Šport Gogi tako odločil tekmo, še prej je spodbudil soigralce Luka Dončić Reprezentanca Šport Luka in Gogi zaigrala, kljub farsi pa zmaga Slovencev s trojko slednjega Luka Dončić Carigrad Video Šport Opa! Luka Dončić zadeva "nemogoče"! slovenska košarkarska reprezentanca Dve tekmi Šport Poškodba pokvarila vrnitev Luke Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice