Šport > Košarka
48884 ogledov

Genialna poteza Dončića, navijačem spet padajo čeljusti

Print Screen
Vrhunska poteza slovenskega čudežnega dečka, ki so jo mnogi spregledali.

Tri dni po tem, ko je slovenska reprezentanca na pripravljalnem turnirju v Istanbulu po podaljšku strla odpor Turčije (104:103), se je v središču pozornosti ponovno znašla fenomenalna poteza košarkarskega genija Luke Dončića.

Luka Dončić Reprezentanca Šport Luka in Gogi zaigrala, kljub farsi pa zmaga Slovencev s trojko slednjega

Član teksaškega Dallasa, ki je bil poleg Gorana Dragića (28 točk) gonilna sila slovenske izbrane vrste (23 točk, 10 skokov), je v enem izmed napadov uprizoril podajo za glavo, čeprav so bili turški navijači v dvorani Sinan Erdem prepričani, da ga je pri tem blokiral njihov NBA-jevec Cedi Osman.

Kot se je izkazalo, se košarkar ekipe Cleveland Cavaliers žoge sploh ni dotaknil, temveč je Luka pred tem okroglo usnje za glavo podal Dragiću, ki je žogo pobral in nato zlahka zadel za novi dve točki.

"Ne morem verjeti, kaj sem spregledal. Luka Dončić nas je vse pretental. Prodrl je proti obroču in nato za glavo podal Dragiću. Vsi smo mislili, da ga je Cedi Osman blokiral. Kakšen igralec," je posnetek akcije komentiral uporabnik Greg's Court.

Njegovo objavo je na svojem profilu delil tudi lastnik moštva Dallas Mavericks Mark Cuban.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice