Dragić prvič v novi sezoni v akciji, Schröder se opravičuje po pretepu v baru

Foto: EPA Goran Dragić Miami Heat Toronto Raptors Foto: EPA goran dragić miami heat phoenix suns nba Foto: Profimedia goran dragić miami heat Foto: Profimedia goran dragić
Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je s šestimi točkami, tremi podajami, skokom in ukradeno žogo krenil v NBA sezono 2017/18, ki se bo začela 17. oktobra.
Oglej si celoten članek

Dragić, ki je začel v prvi peterki, a igral le 13 minut, se je v uvodnem pripravljalnem obračunu v domači dvorani z Miami Heat veselil zmage nad ekipo Atlanta Hawks s 96:90.

Ignoriral ukaz Dragić se je vtihotapil na trening Miamija

Šport Goran Dragić: Adijo Slovenija

Za časopisne stolpce pa v teh dneh skrbi nemški reprezentant Axel Schröder iz nasprotne ekipe. Košarkarja Atlante je pretekli teden v baru v predmestju Brookhaven priprla policija. Dogodki še niso povsem razjasnjeni, a košarkar je bil priprt še s tremi prijatelji, ki jih tožilstvo obtožuje telesne poškodbe, po plačilu kavcije pa je policija Schröderja spet izpustila.

Klub je na spletni strani potrdil "dogodek", ki pa ga še preiskujejo. Bržkone pa zaplet ni bil povsem nedolžen, saj je 24-letni Nemec v nedeljo poudaril, da se želi iz tega dogodka predvsem učiti: "Vsi smo ljudje in delamo napake. Pomembno je, da se bom iz teka kaj naučil in da si povrnem zaupanje soigralcev."

Srečanje Dragić močno ganil mamo Dražena Petrovića: "Že celo jutro jokam!"

Pogovor Goran Dragić: "To so bile zame najtežje tri minute v življenju"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.