Dragić nerazpoložen tik pred začetkom končnice

Foto: Profimedia
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na torek odigrali devet tekem.
Oglej si celoten članek

Ekipa Miami Heat je v noči na torek doma visoko izgubila proti Oklahoma City Thunder s 93:115. Goran Dragić je v 30 minutah dosegel zgolj štiri točke, sedem podaj in dva skoka, prvi strelec Vročice je bil Josh Richardson z 18 točkami. Paul George jih je za Oklahomo prispeval 27.

Vrnili žogico Evropski prvaki pisali vladi: "Bomo sploh prejeli ustrezno nagrado?"

Poleg razpoloženega Georgea s 27 točkami je bil pri Oklahomi uspešen tudi Russell Westbrook, ki je dosegel trojnega dvojčka s 23 točkami, 18 ujetimi žogami in 13 podajami. Oklahoma je nadoknadila zaostanek 18 točk in se s to zmago prebila v končnico.

Oba ključna akterja je s svojim prispevkom podprl še Carmelo Anthony, ki je dosegel 11 točk, medtem ko jih je Jerami Grant s klopi prispeval 17. Za Miami je Richardson zbral 18 točk, Hassan Whiteside pa 16. Miami je s tem porazom nazadoval na sedmo mesto konference, a ima končnico že nekaj tekem zagotovljeno.

"Dobro dene. Imamo še eno tekmo in gremo v pravo smer. To smo si želeli, želeli smo dve zmagi v gosteh in uspelo nam je. Imamo še eno tekmo in moramo se dobro pripraviti na končnico," je po tekmi dejal George.

"Dobro nam je šlo, a je bil tekmec zelo motiviran. Kako so blesteli s črte prostih metov in nas znali ustaviti pod svojim košem, lahko jim samo čestitam," pa je po tekmi povedal trener Miamija Spoelstra. Miami se bo v zadnji tekmi rednega dela v noči na četrtek doma meril s Torontom.

NBA Na Zahodu znani štirje udeleženci končnice

Odprto je le še eno mesto za končnico, in sicer v zahodni konferenci, kjer se zanj borita Minnesota Timberwolves in Denver Nuggets. Obe ekipi sta tokrat zmagali. Minnesota je Memphis Grizzlies premagala s 113:94, Denver Nuggets pa Portland Trail Blazers z 88:82. Ekipi bosta o svoji usodi odločali v neposrednem dvoboju v zadnjem krogu, ko Denver gostuje pri Minnesoti.

NBA, izidi:

Miami Heat - Oklahoma City Thunder 93:115
Goran Dragić 30 minut, 4 točke, 7 podaj, 2 skoka za Miami.

Detroit Pistons - Toronto Raptors 98:108
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 114:105
New York Knicks - Cleveland Cavaliers 109:123
Milwaukee Bucks - Orlando Magic 102:86
Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 113:94
San Antonio Spurs - Sacramento Kings 98:85
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 88:82
Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans 100:113

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.