Dragić ni blestel, Udrih še okreva

Foto: Profiemdia
Foto: Profiemdia
Miami Heat Gorana Dragića so na pripravljalni tekmi premagali Atlanto Hawks (101:92), Memphis Grizzlies Bena Udriha pa so bili z 90:68 boljši od Minnesote Timberwolves.
Oglej si celoten članek

V najmočnejši košarkarski ligi potekajo pripravljalne tekme pred začetkom nove sezone. Vročica iz Miamija, za katero igra slovenski branilec Goran Dragić, je na obračunu z Atlanto zabeležila tretjo zmago v šestih tekmah.

Dragić je v 16 minutah dosegel pet točk in podajo. Ker mu je trener namenil nekoliko manjšo minutažo, je zaostal za svojim povprečjem na pripravljalnih tekmah, ki znaša 6,8 točke in 3,6 podaje.

Grizliji iz Memphisa so zabeležili še peto zaporedno zmago na prav toliko tekmah in na srečanju z Minnesoto znova dokazali, da so pred začetkom sezone v vrhunski formi. Beno Udrih ni igral zaradi poškodbe gležnja, ki jo je staknil na pripravljalni tekmi s Cleveland Cavaliers.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.