Šport > Košarka
16 ogledov

Dragić ni blestel, Udrih še okreva

goran dragić Profiemdia
Miami Heat Gorana Dragića so na pripravljalni tekmi premagali Atlanto Hawks (101:92), Memphis Grizzlies Bena Udriha pa so bili z 90:68 boljši od Minnesote Timberwolves.

V najmočnejši košarkarski ligi potekajo pripravljalne tekme pred začetkom nove sezone. Vročica iz Miamija, za katero igra slovenski branilec Goran Dragić, je na obračunu z Atlanto zabeležila tretjo zmago v šestih tekmah.

Dragić je v 16 minutah dosegel pet točk in podajo. Ker mu je trener namenil nekoliko manjšo minutažo, je zaostal za svojim povprečjem na pripravljalnih tekmah, ki znaša 6,8 točke in 3,6 podaje.

Grizliji iz Memphisa so zabeležili še peto zaporedno zmago na prav toliko tekmah in na srečanju z Minnesoto znova dokazali, da so pred začetkom sezone v vrhunski formi. Beno Udrih ni igral zaradi poškodbe gležnja, ki jo je staknil na pripravljalni tekmi s Cleveland Cavaliers.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.