Dragić nosil klaviaturo, tako bodo "ponižali" Dončića

Foto: Twitter Dallas Mavericks Luka Dončić
Slovenski košarkar bo kmalu spoznal, kaj pomeni biti novinec v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar Dennis Smith Jr., član ekipe Dallas Mavericks, nestrpno pričakuje dan, ko se bo uradno poslovil od statusa novinca v ligi NBA in ga predal svojemu nasledniku Luki Dončiću.

Kapo dol! Čustveno slovo Luke Dončića

Novinci v najmočnejši košarkarski ligi so po tradiciji tarča zbadljivega odnosa s strani soigralcev in nemalokrat podvrženi nenavadnim obredom iniciacije. 

Goran Dragić, denimo, je moral v svoji debitantski sezoni pri Phoenix Suns na gostovanja nositi klaviaturo enega najboljših centrov vseh časov Shaquilla O'Neala.

Dragić je inštrument, ki ga O'Neal nikoli ni igral, nesel prav na vsako gostovanje (41 tekem rednega dela). Nesel ga je na avtobus, z avtobusa na letalo, z letala na avtobus in v hotelsko sobo. In nazaj. Celo sezono!

Kaj pa Dončić?

Devetnajstletnega novinca, ki se bo po koncu slovenske reprezentančne akcije vrnil onkraj luže, v Dallasu že čaka prav posebno presenečenje. Dončić bo moral na gostovanjih skozi celotno sezono nositi nahrbtnik znamke Hello Kitty.

"Za Luko. Tole ga čaka. Vsako tekmo, vsako gostovanje," je povedal Smith, ki je lani odigral svojo prvo sezono v ligi NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:41 30. Junij 2018.

    Tale njegova maskota si bo pa tudi našla kakšnega ameriškega sladoledarja.

  • 12:54 30. Junij 2018.

    3 clanki naenkrat na temo doncica.Nekdo je obseden z njim,a je to psihoticna obsedenost ali spolno vzburjenje,v vsakem primeru izorijeno …

  • 12:43 30. Junij 2018.

    za dober denar ni problem nositi rukzaka, trobente ali klaviature !! Za 17 miljonov bi še onilovo ženo zadovoljil !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.