Dragić ob porazu s parketa z načetim gležnjem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na pripravljalnih tekmah pred začetkom lige NBA je Goran Dragić ob porazu Phoenix Suns pri Sacramento Kings z igrišča odšepal s poškodovanim gležnjem (90:107).
Oglej si celoten članek

Pred začetkom lige NBA, severnoameriška liga bo vrata rednega dela odprla 29. oktobra, sta v noči na petek zaigrala oba slovenska predstavnika, bolje pa se je odrezal "odpadnik" Beno Udrih, ki je z New York Knicks v bližnjem Baltimoru premagal Washington Wizards (98:89). Udrih je dosegel 12 točk, tri skoke in dve podaji.

Z 22 točkami je bil prvi strelec New Yorka Carmelo Anthony, medtem ko je Bradley Beal za Washington dosegel eno manj. Phoenix Suns z Goranom Dragićem so v pri Sacramentu Kings izgubili (90:107).

Odšepal z igrišča

Dragić je odigral 18 minut in pri tem vknjižil osem točk, tri podaje in dva skoka. Markieff Morris je bil s 15 točkami prvi strelec sonc, za Sacramento je DeMarcus Cousins blestel z 29 točkami. Poraz sonc je še skazila poškodba slovenskega reprezentanta, ki je moral po zvinu levega gležnja v tretji četrtini s parketa ob pomoči zdravniške službe.

Po poročanju uradne spletne strani kluba še ni znano, kako dolgo bo Dragić odsoten z igrišč, je pa slovenski košarkar konec tekme spremljal s klopi ob igrišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.