Šport > Košarka
24 ogledov

Dragić ob porazu s parketa z načetim gležnjem

Dragić Lipko Slovenija Francija EuroBasket četrtfinale Stožice Ljubljana Saša Despot
Na pripravljalnih tekmah pred začetkom lige NBA je Goran Dragić ob porazu Phoenix Suns pri Sacramento Kings z igrišča odšepal s poškodovanim gležnjem (90:107).

Pred začetkom lige NBA, severnoameriška liga bo vrata rednega dela odprla 29. oktobra, sta v noči na petek zaigrala oba slovenska predstavnika, bolje pa se je odrezal "odpadnik" Beno Udrih, ki je z New York Knicks v bližnjem Baltimoru premagal Washington Wizards (98:89). Udrih je dosegel 12 točk, tri skoke in dve podaji.

Z 22 točkami je bil prvi strelec New Yorka Carmelo Anthony, medtem ko je Bradley Beal za Washington dosegel eno manj. Phoenix Suns z Goranom Dragićem so v pri Sacramentu Kings izgubili (90:107).

Odšepal z igrišča

Dragić je odigral 18 minut in pri tem vknjižil osem točk, tri podaje in dva skoka. Markieff Morris je bil s 15 točkami prvi strelec sonc, za Sacramento je DeMarcus Cousins blestel z 29 točkami. Poraz sonc je še skazila poškodba slovenskega reprezentanta, ki je moral po zvinu levega gležnja v tretji četrtini s parketa ob pomoči zdravniške službe.

Po poročanju uradne spletne strani kluba še ni znano, kako dolgo bo Dragić odsoten z igrišč, je pa slovenski košarkar konec tekme spremljal s klopi ob igrišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.