Dragić poimenoval zverino, Dončić komentiral

Foto: Epa goran dragić luka dončićć
Slovenski košarkarski zvezdnik je aligatorju, ki se je mudil na njegovem dvorišču, nadel ime.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić, zlati košarkarski reprezentant in prvo slovensko ime preteklega leta po mnenju poslušalcev Vala 202, je navdušil s posnetkom aligatorja, ki si je želel pobliže ogledati njegovo domovanje na Floridi.

Dragić je nevarnega plazilca posnel in posnetek delil v svojimi sledilci na Twitterju.

Video Tole plava na dvorišču Gorana Dragića Heroj Ime leta je ...

Aligatorju je nadel tudi ime. Poimenoval ga je Lacoste, po francoskem proizvajalcu športne opreme, katerega zaščitni znak je krokodil.

Dragićeva objava je požela veliko zanimanja, odzval pa se je tudi njegov soborec Luka Dončić in ga opomnil, da bi Zmaj, angleško Dragon, kakor Dragića kličejo onkraj luže, zlahka opravil z njim.

"Pa ti, zmaj, ga pojes za zajtrk!!!" je zapisal Dončić, ki bo zaradi izgreda na evroligaški tekmi z Valencio moral plačati 4500 evrov kazni. V četrtek je njegova ekipa gostovala v Bambergu, Dončić je k zmagi prispeval 7 točk, 5 skokov in 8 podaj.

Evroliga Dončić do zmage na Nikolićevem parketu Kaplja čez rob Znano, kaj je Dončić zabrusil med trepljanjem grba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.