Dragić priznal, da ni imel prav glede Dončića: "Dokazal je, da sem se motil"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je v dobrih dveh letih kar nastopa v najmočnejši košarkarski ligi na svetu močno presegel vsa pričakovanja. Tudi tista Gorana Dragića.
Oglej si celoten članek

Ko se je slovenski čudežni deček svetovne košarke Luka Dončić leta 2018 prijavil na nabor ter se odločil, da se odpravi v ligo NBA, niso bili redki "strokovnjaki", ki so napovedovali, da Luki ne bo uspelo.

Številni sicer priznani analitiki so bili mnenja, da Dončić preprosto ni ustvarjen za ameriško košarko ter da dejstvo, da je dominiral v Evropi, ne pomeni ničesar.

Foto: Epa dragić dončić

A Luka je imel tudi svoje zagovornike. Eden izmed glavnih je bil njegov prijatelj ter soigralec iz reprezentance Goran Dragić, ki je od samega začetka verjel v svojega rojaka, a je vseeno tudi njega presenetilo, kako hitro se je Dončić v ligi uveljavil kot eden najboljših na svetu.

Dragić, ki je bil vedno poln hvale na račun svojega mladega kolega, je tako v pogovoru s Timom MacMahanom razkril, da se je vendarle motil v svojih napovedih Lukine kariere.

"Ves čas sem vedel, da bo v štirih ali petih letih postal eden najboljših igralcev lige. Toda dokazal je, da sem se motil. Vse skupaj se je zgodilo dosti hitreje," je pojasnil Gogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.