Dragić se je vtihotapil na trening Miamija

Foto: Profimedia
Goran Dragić ne zna sedeti križem rok.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić se je pred dnevi vrnil v ZDA, kjer se je svoji ekipi Miami Heat nemudoma pridružil na pripravah za novo sezono elitne košarkarske lige NBA. Soigralci so ga sprejeli z odprtimi rokami in mu ob vrnitvi skandirali: "MVP, MVP!"

Dragić je namreč postal najkoristnejši igralec evropskega prvenstva (MVP), na katerem je slovensko reprezentanco vodil do zgodovinske zlate kolajne.

Prvenstvo je bilo zanj fizično in psihološko izčrpljujoče, zato mu je trener Erik Spoelstra prepovedal udeležbo na sredinem treningu, na katerem so se košarkarji vročice merili v igri pet na pet.

Foto: Profimedia Spoelstra se je v pogovoru z novinarji pošalil, da se je Dragiću kljub prepovedi uspelo vtihotapiti na parket. Nekdanji slovenski kapetan pač ni igralec, ki zna sedeti križem rok.

"Prikradel sem se na igrišče. Quinny (Chris Quinn, pomočnik trenerja, op. a.) je bil kot moja senca. 'G, danes si ti trener,' je dejal. Rekel sem 'daj no, Quinn!' Ne morem samo sedeti in gledati. To nisem jaz. Še vedno tečem. Ohranjam dobro formo. Trener ne želi preveč kontaktne igre. Časa je še dovolj," je pojasnil Dragić, ki si želi zaigrati na nedeljski pripravljani tekmi z Atlanto.

"Če vprašate mene, bi rad igral. Vsak športnik si želi igrati. Trener odloča. Spoštoval bom njegovo odločitev," je sklenil slovenski košarkar.

Foto: Profimedia goran dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 30. September 2017.

    Postani košarkarski menedžer https://mybasketteam.com/sl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.