Dragić se ni ustrašil uroka Orlanda

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Phoenix že šest let v gosteh ni premagal Orlanda, zdaj pa je Sunsom po veliki zaslugi Gorana Dragića uspelo prekiniti to črno serijo.
Oglej si celoten članek

Razigrani Goran Dragić je ob zmagi Phoenixa proti Orlandu s 104:96 prispeval 23 točk in 13 podaj. Suns so se z drugo zaporedno zmago znova dvignili nad 50-odstotni izkupiček, saj imajo po 13 odigranih srečanjih sedem zmag.

Slovenski organizator igre je bil tokrat ključni mož na igrišču, saj je mirno roko obdržal tudi v zadnjih minutah, ko so se domači približali le na nekaj točk zaostanka. Dragić je takrat najprej zadel iz prodora, domačim pa še bolj porezal krila s trojko.

Dragić je bil po tekmi zelo zadovoljen: "Vedeli smo, da bodo košarkarji Orlanda utrujeni, saj so imeli prejšnji večer naporno tekmo. Zato smo se jih lotili že zelo zgodaj. Od samega začetka smo pritisnili v obrambi, naš cilj je bil igrati hitro košarko in trdo obrambo."

Na preostalih srečanjih je hudo blamažo doživel Chicago, saj so jih LA Clippers ugnali s kar 39 točkami razlike. Bulls, ki so zaradi poškodbe ponovno ostali brez prvega igralca ekipe Derricka Rosa, so domačinom v Los Angelesu dovolili doseči kar 121 točk.

Liga NBA, izidi:

Orlando : Phoenix 96:104

Detroit : Brooklyn 109:97

LA Clippers : Chicago 121:82

Oklahoma City : Utah 95:73

LA Lakers : Sacramento 100:86

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.