Dragić skromen vpričo prijatelja in mentorja

Foto: Profimedia goran dragić
Slovenski košarkar tokrat ni bil strelsko razpoložen.
Oglej si celoten članek

Košarkarska ekipa Miami Heat je vrnitev zvezdnika Dwayna Wada pozdravila z zmago nad Milwaukee Bucks (91:85). Goran Dragić je na parketu preživel 27 minut in v tem času prispeval šest točk, tri podaje in dva skoka.

Tržnica Wade spet v Miamiju, Thomas v LA

Vročica je na domačem parketu prekinila serijo petih zaporednih porazov. Po izenačenem prvem polčasu so domači zagospodarili na igrišču intretjo četrtino dobili s kar 30:8, a v zadnji četrtini, ki so jo gosti dobili z 19:31, skoraj zapravil veliko prednost.

"Po petih zaporednih porazih je bilo zelo težko, a izgubljali smo za točko, dve, tri. Tokrat smo odigrali dobro v obrambi. Nadzorovali smo potek in rezultat je tu," je dejal slovenski reprezentant.

Prvi strelec Miamija je bil Tyler Johnson, ki je dosegel 19 točk. Za Milwaukee je Giannis Antetokounmpo prispeval 23 točk, 11 skokov in tri podaje.

Tekma je bil v znamenju vrnitve nekdanjega dolgoletnega člana Miami Heat Dwayna Wada (2003-2016), ki je ob vrnitvi "domov" prispeval tri točke, dva skoka in dve podaji.

"Energija je bila odlična. Ko sem se ogreval, je bilo vzdušje podobno tistemu v končnici. Danes je bilo vse podrejeno zmagi. Verjamem v te fante," je povedal povratnik v ekipo 

Foto: Profimedia dwayne wade

Liga NBA, izidi:

Miami Heat - Milwaukee Bucks 91:85
(Goran Dragić 27 minut, 6 točk, 3 podaje, 2 skoka za Miami)

Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 100:118
Detroit Pistons - Los Angeles Clippers 95:108
Philadelphia 76ers - New Orleans Pelicans 100:82
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 107:123
Boston Celtics - Indiana Pacers 91:97
Houston Rockets - Denver Nuggets 130:104
Utah Jazz - Charlotte Hornets 106:94
Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves 114:113

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.