Dragić spoznal prvaka formule 1

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Najboljši slovenski košarkar je imel po zmagi nad Dallas Mavericks priložnost spoznati svetovnega prvaka formule 1 Lewisa Hamiltona.
Oglej si celoten članek

Košarkarsko tekmo Miami Heat in Dallas Mavericks si je ogledal tudi trikratni svetovni prvak Lewis Hamilton, ki je po zmagi floridske vročice prejel dres Miamija s številko 44, s katero nastopa tudi na dirkah elitnega dirkaškega športa.

Hamilton je obiskal garderobo Miamija, kjer se je spoznal s slovenskim reprezentantom Goranom Dragićem. Zvezdnik vročice je srečanje s svetovnim prvakom delil z objavo na družabnem omrežju Twitter.

''Lewis Hamilton, bilo mi je v veselje, da sva se spoznala. Super, skromen fant, pravi šampion!!!'' je fotografiji pripisal Dragić

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.